010-2298760
info@elislaserclinic.nl

HUIDBEHANDELINGEN

Created with Sketch.

UW HUIDEXPERT

Wij bieden een groot scala aan huidbehandelingen aan.
Wij hebben de oplossing voor u ongeacht wat uw huidprobleem is.

PEELINGS

Wij hebben exclusieve peelings zoals Cosmelan en TCA Peeling zonder pijn. Lees hieronder verder hoe wij u verder kunnen helpen.

HUIDTHERAPIE

Onze huidtherapeuten kunnnen u helpen met  huidproblemen zoals pigmentvlekken, rosacea, eczeem, littekentherapie, acné en oedeemtherapie.

DERMAPEN

De naaldjes stimuleren de huid om meer groeifactoren, collageen en elastine aan te maken, waardoor de huidstructuur beter wordt.

OBSERV 520 HUIDSCAN

Wij kunnen foto’s maken tot de diepste lagen in uw huid zodat wij uw huidprobleem duidelijk in kaart kunnen brengen.

PEELINGS

Uw huidexpert gaat samen met u een behandelplan afstemmen om de beste resultaten te behalen met behulp van de nieuwste technologie en beste peelingoplossingen gebaseerd op uw huidprobleem.

HUIDEXPERT

Uw huidexpert is de specialist in uw huidproblemen.  Wij maken gebruik van diverse behandelprotocollen zodat wij u kunnen voorzien van uw gewenste resultaat.

VOORTGANG

Wij analyseren uw voorgang met behulp van onze Huidscan apparaat zodat u zelf ook inzage heeft in uw geboekte resultaten.

ONAFHANKELIJK

Wij maken gebruik van diverse merken. Zonodig combineren wij deze in uw situatie.

NAZORG

Het is belangrijk om na het gewenste resultaat geboekt te hebben ook het resultaat te behouden. Wij zullen u hierbij adviseren zodat u langdurig plezier heeft van uw resultaat.

CAMOUFLAGETHERAPIE

Met camouflage therapie kunt u kleurverschillen tijdelijk corrigeren of kiezen voor het verwijderen van pigmentvlekken en roodheden. Er zijn verschillende methoden mogelijk zoals tijdelijke camouflage therapie “lycogel”, ELOS camouflage, eMatrix camouflage en medische peelings


Deze behandeling wordt vergoed via uw zorgverzekeraar.

DERMAPEN

De Dermapen is een apparaat met vele kleine vibrerende naaldjes die het bindweefsel prikkelen. De naaldjes stimuleren de huid om meer groeifactoren, collageen en elastine aan te maken, waardoor de huidstructuur beter wordt. Een behandeling met de Dermapen wordt ook wel microneedling genoemd.
De Dermapen bevat vele minuscule naalden waarmee de buitenste laag van de huid geperforeerd wordt. Door het perforeren van de huid wordt deze aangezet om zichzelf te vernieuwen. Ook de collageenproductie wordt gestimuleerd. Collageen zorgt voor een soepele en stevige huid. Met het ouder worden gaat de collageenproductie steeds verder omlaag. De afname van collageen is dan ook een van de voornaamste redenen waarom de huid slapper en minder sterk wordt met het verstrijken der jaren. Met microneedling kan dit proces worden vertraagd.


De Dermapen is geschikt voor de behandeling van diverse huidklachten zoals:
– Littekens en acnelittekens
– Striae (zwangerschapsstrepen)
– Rimpeltjes
– Slappe huid
– Pigmentvlekken
– Wallen en kringen onder de ogen
– Rimpels en lijntjes op het decolleté
– Grove poriën en een onregelmatige huid
– Algemene huidverjongings- of huidverbeteringsbehandeling


Met de Dermapen worden voornamelijk de huid van de wangen, het voorhoofd, de handen en het decolleté behandeld. De Dermapen kan echter zonder problemen voor vrijwel alle huidgebieden op het lichaam worden gebruikt, zelfs gevoelige huidzones zoals de huid rond de ogen en neus.

OBSERV 520 HUIDSCAN

OBSERV 520 Huidscan apparaat maakt het mogelijk om uw huidconditie in de diepere huidlagen te kunnen aantonen. Dit geeft u een werkelijk beeld over uw huidconditie. 

Hiermee kunnen ook de resultaten worden geanalyseerd en kan geholpen worden aan een doeltreffende behandeling.

VAAATJES LASEREN

Vaatjes zijn erg storend en vervelend. Meestal in uw gezicht of vooral bij vrouwen op hun benen. 

Wij hebben een oplossing hiervoor zodat u binnen enkele behandelingen verlost kunt worden van uw storende vaatjes.

SCHIMMELNAGELS

Uw nagels heeft een infectie opgelopen waardoor u schimmelnagels heeft gekregen? 

Wij kunnen deze voor u weglaseren waardoor uw schimmelnagels zullen afnemen en uiteindelijk schimmelvrij verder kunt.

Contactformulier

De contactformulier wordt hier getoond. Voor het activeren moet je de parameter ”shortcode contactformulier” instellen van het Aanpassing menu.